Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


magamról

2009.12.28

 

There's someone I'm waiting for if it's a day, a month, a year, I gotta stand my ground even if it rains or snows but what else can I do when I'm still in love with him?
~ Van valaki, akire várok, legyen az egy nap, egy hónap vagy egy év, én várni fogom akkor is ha esik vagy havazik.. de mi mást tehetnék ha egyszer szerelmes vagyok belé?

Hát  hogy is kezdjem .... Belevágok, 2 éve teszik nekem egy srác az a-ból (én b-s vagyok) ö tudja már hogy teljesen bele vagyok zúgva csak az a gondom ,hogy  engem mindig visszautasit de még nem tudom miért. Én mindig kedveskedek neki valamivel csokit veszek neki, ha kell adok neki kölcsön pénzt, de sajnos ö ezt nem értékeli .Én már lemondtam róla, de  minden alkalommal amikor ránézek ugyanaz az érzés tér vissza belém amit iránta érzek . Amikor pedig ránézek ő azt hiszi, hogy én meg akarom ölni a tekintetemmel .De nem is olyan régen megismertem egy srácot msn-en, vagyis  ő vett fel de ez nem is olan fontos. Balázsnak hívják elég cuki srác, de amikor az osztálytársaimnak beszélek róla "olyan mintha a falnak beszélnék" senki más nem hallgat meg engem, csak a két legjóbb barátnöm a Szandy és az Adri ök azok akik igazán megértenek engem , és ha valami gondjuk van akkor én mindig segítek nekik . Visszatérve a Balázshoz írok róla néhány szót :  szeret gitározni van is egy bandája,de azért a tanulást sem hanyagolja el, sőt még rám is jut ideje.Néha kicsit perverz de azért jó fej :) Na nem is irok róla többet , nehogy elszeressétek tölem őt (L).

Az osztályomról is ejtek néhány szót azért.  14 fiú van  és 7 lány van nálunk ,nálunk a fiúk 99,9%-a idióta  de ezen nem is lepödök meg hisz még majdnemhogy gyerekek  ,mert minden lány tudja hogy a fiúk késön érö tipusok nemde!? -Dehogynem.Szóval van egy srác aki az osztálytársam  minden bulit szinte ö tart  a haverjaival a neve Kevin ö az uncsitesóm ö is a 99,9%-ba tartozik  (nem is kicsit) .

I used to be normal until i met those idiots I call my FRieNdS :)
~ Normális voltam egészen addig, míg nem találkoztam ezekkel az idiótákkal, akiket a barátaimnak hívok! :D


A lányok közül vannak akik pasizgatnak mint én vagy sokkal rosszabbul  de van egy-kettö akit nem ez érdekelnek még annyira a pasik de ők is jófejek. A Szandy akiröl már irtam na igen ö a fö legjobb barátnöm, már 11 éve ismerem és szinte minden szilvesztert nála töltöm el, de van egy csaj az osztályunkba aki mindig kihasználja öt,  de szegény Szandy ezt nem veszi  észre, hogy öt kihasználják már legalább 8 éve .De segítek neki vagy legalábbis próbálok de felfogatni vele ezt az egészet kissé nehéz feladat számomra.
Mit is irjak még ha valaki olvassa a blogomat... Ha valakinek segitség kéne neki bármilyen akár pasi ügyben akkor megtalál msn-en vagy itt irhat  de emailt is bármikor szívesen fogadok.Köszi hogy benéztél pussza !!!!!:D

Wherever you go, whatever you need, You know I'll always be there for you.
So if you are alone, there is no need to fear, Just give me a call and you know ...  I'll be here!

~ Bárhová mész és bármire lesz szükséged, tudod, Én ott leszek neked mindig
Ha egyedül leszel, nem kell majd félned, csak hívj fel, és tudod ... én ott leszek!

Szandi

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szia!

(Szia!, 2010.04.10 20:58)

Hát te mekkora szemétláda idióta kavarógép kurva ribanc vagy...mondhatnék még egy s mást rólad de minek mert nem lehet kifejezni azt hogy mekkora egy kurva kavarógép vagy...UTÁLLAK!!!!és azt mondod a suliba hogy már megint mit csináltam??mint ha nem tudnád..SZánalmas ribanc..sajnállak hogy ilyen (ember)nem is ember hanem dög vagy.és az is szánalmas hogy nem tudsz beletörődni abba hogy a Szandy szeret engem jobban és nem téged; hogy hiába ismeritek egymást régebb óta akkor is engem szeret jobban..ahogy én is őt(LLLL) és csodálkozol hogy nincs pasid?és hogy egyetlen barátnőd sincs akit nem tudnál békénhagyni;szeretni;tisztelni;őszinte lenni..nem én használom ki a Szandy-t hanem te őt de nem csak őt hanem amit az Adrival is művelsz az már sok...gondolkodj el azon hogy én mit csinálok (főleg hogy ebből amit te írtál semmi sem igaz.);és utána ítélj el engem..elsőnek magadat kéne megismerned..de nagyon nagyon.......(végtelenül)nehéz lesz..hülye...
Utóirat:(L)Eweee(L)