Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rihanna

2010.01.13

 

RIHANNA:

Alig néhány évvel ezelőtt tört be a köztudatba, igaz, azóta szinte minden negyedévre jut egy-egy világsláger tőle, de Rihanna máris többre vágyik…
Közel egy évvel elagyabugyálása után az énekesnőnek a jelek szerint végleg sikerült kilábalnia exéhez, Chris Brownhoz fűződő érzéseiből: a TMZ fotósa a hétvégén kapta le őt egy mexikói üdülőhelyen, amint egy Az énekesnő Rihanna: Az utolsó lány a Földön címmel jelentet meg könyvet, azonban a mélyenszántó gondolatok helyet inkább a képek kapják a nagyobb szerepet, írja a Perez Hilton új pasival csókolózott.Az énekesnő szerint a tehetségkutató versenyek atyaúristenét, Simon Cowellt okkal imádják a nők. „Simonnak csintalan a nézése. Nem az én esetem, de olyan karizmatikus és sármos, és a nők erre a kisugárzásra indulnak be.Rihanna kedvenc előadója 2009-ben Lady Gaga. Az énekesnő az interjú alapján leginkább a merészséget és az eredetiséget értékeli kolléganőjében, na meg azt, hogy az egykori go-go táncosnő fel meri vállalni önmagát.Az énekesnő szerda délelőtt még elugrott kicsit vásárolgatni Beverly Hills-ben, amikor rajongói felismerték az utcán.Az elmúlt négy évben Rihanna csillaga folyamatosan emelkedett, és meg sem állt a popbiznisz legtetejéig. De aztán jött Chris Brown ökle, és minden tönkrement.A képeket már láttátok Rihanna Hard című klipjéről, úgyhogy már nem érhet meglepetésként, hogy új klipjében a katonai stílust vette elő a gardróbból. A klip elkészült, de még csak egy részletet tettek közzé, amit most ti is láthattok.

 

 David Guetta:

Eljött az idő, 2009. december 18-án azaz e hét pénteken DAVID GUETTA végre Budapestre érkezik! Az idén 5 Grammy díjra jelölt szupersztár a rekordszámú jegyeladás alapján a magyarországi partitörténelem leglátogatottabb eseményén lép a lemezjátszók mögé. A világ jelenleg legkedveltebb dj-je a DEADCODE PRODUCTION „DIAMOND SERIES” partiján mutatja be augusztusban megjelent „ONE LOVE” című lemezét. A jól csengő név minden szempontból csúcsszínvonalú megvalósítást takar: Martin Audio W8L hangrendszer, lélegzetelállító fénytechnika és fantasztikus vizuális megoldások kínálnak majd felejthetetlen élményt, kiegészülve egy gigantikus, valódi lézershow-val ! Magyarország legnagyobb, karácsonyi  partiján DAVID GUETTA 3 órás szettel ajándékozza meg rajongóit, a szponzorok pedig számtalan meglepetéssel kedveskednek a látogatóknak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.